ROLLUIKEN

Niet alleen in onze dienstverlening staan wij voor kwaliteit, maar ook de producten zijn van A-kwaliteit rolluiken.

Het allerbeste materiaal voor een redelijke prijs, zorgt voor een installatie waar u vele jaren tevreden over zult zijn.

Rolluiken zijn een rendabele investering. In de zomer is een aangename temperatuur in huis heel wat waard! Om maar te zwijgen over de winter. Maar ook met het oog op inbraak en geluidsoverlast is een rolluik absoluut een prijswaardig product! Rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Rolluiken zijn onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden. Perfect voor vele doeleinden, dus voor elke toepassing het passende rolluik.

Ieder rolluik wordt op maat gemaakt. Het zal u niet verbazen dat GPMontage daarin de specialist is! Een rolluik kan in zo veel breedtes en hoogtes worden geleverd, dat we verschillende types in ons assortiment hebben. Ook voor de bediening zijn er vele keuzes, zoals elektrisch of op afstand bediend. Wij leveren uitsluitend aluminium kwaliteitslamellen. Onze rolluiken bestaan uit verschillende soorten en kleuren. De kleuren bestaan uit wit, gebroken wit, creme, licht-grijs, antraciet, bruin, groen en alu-mettalic.

Alle profielen van onze rolluiken zijn van hoogwaardig aluminium. De lamellen zijn dubbelwandig en gevuld met isolerend schuim. De geleiders zijn voorzien van tochtwerende borstels. Ieder elektrisch rolluik wordt voorzien van een hoogwaardige rolluik motor. Onze afstandsbediende rolluiken zijn voorzien van een 886Mhz zender systeem. Op al onze rolluiken krijgt u 3 jaar garantie.